Uzsākam projektu DIY for Youth House | Jaunatne smaidam
Uzsākam projektu DIY for Youth House

Šo sestdien plkst. 11.00 ar pavasara talku mūsu Jauniešu mājā uzsākam projektu DIY for Youth House.

Īstenojot šo projektu vēlamies labiekārtot mūsu Jauniešu māju un piesaistīt jaunus biedru organizācijā. Mums ir Jauniešu māja, bet Covid - 19 darīja savu un daudzas lietas apsīka. Ir laiks atmodināt enerģiju un dzīvību Jauniešu mājā. Paralēli aktivitātēm ap Jauniešu māju vēlamies jauniešiem un citiem interesentiem parādīt un iemācīt praktiskai dzīvei noderīgas prasmes iekārtojot savu dzīves vidi. Ceram arī uzrunāt Bārbeliešus, lai viņi kļūtu aktīvāki un piedalās pasākumos ciematā.

Projekta laikā īstenosim vairākas darbnīcas, kuru laikā mēs iedzīvināsim aktivitātes mūsu Jauniešu mājā. Divpadsmit mēnešu laikā organizēsim DIY (Do It Yourself - Dari pats) darbnīcas veidojot kopienas dārzu, garšaugu dobes, plānosim kādas publiskās vides labiekārtošanu, veiksim remontdarbus jauniešu mājā, strādāsim ar mālu, praktiski uzzināsim kā lietām piešķirt otro dzīvi.

Nāc uz Jauniešu māju - uzzināsi par mūsu iecerēm projekta laikā, palīdzēsi pamodināt Jauniešu māju no ziemas miega un protams pievienosies kopīgam piknikam.

#DIY4YH #ESK #JauniešuIniciatīva #EiropasSolidaritātesKorpuss

 

Projekta Nr. 2022-3-LV02-ESC30-SOL-000100297

Projektu finansē Eiropas Savienība. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus un viedokli, un ne obligāti Eiropas Savienības, Eiropas Komisijas vai Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras viedokli, kuras nav atbildīgas par tajā ietvertās informācijas jebkādu izmantošanu.